Kitaramusiikki.info

“Musiikki on aineeton kulkuväylä korkeamman tiedon maailmaan, joka ymmärtää ihmiskuntaa, mutta jota ihmiskunta ei voi ymmärtää..”


Ludwig van Beethoven, 1810

Yhteystiedot: 044 545 1751, ville.pohjankoski@gmail.com

 
 
 


Olen klassinen kitaristi ja tarjoan laajan kattauksen klassista ja kevyttä kitaramusiikkia eri tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Painopiste on kevyessä musiikissa. Ohjelmistoni on helppoa ja mukavaa kuunneltavaa ja on mainio lisä tunnelmallisiin juhliin. Hieman klassista musiikkia, sitten jazz-balladeja, lattareita, bossa novaa, elokuvamusiikkia, ever greenejä...

Monen tyyppiset juhlat, kuten häät, yritystilaisuudet, kahvittelun tai ruokailun taustamusiikki – klassinen kitara on aina ilmaisuvoimainen ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii myös pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin, joissa sähköistetty bändi olisi liian massiivinen tai äänekäs.

Olen esiintynyt monipuolisesti eri yhteyksissä, kuten kirkollisten toimitusten yhteyksissä, kahvi- ja muistotilaisuuksissa, syntymäpäivillä... Tyypillisin esiintymistilanne on silti sooloesiintyminen yritysjuhlien kahvittelun ja ruokailun lomassa taustamusiikkina. Musiikista saatu palaute on ollut erottäin positiivista.

Esiintymiskokoonpanoa on myös mahdollista muokata eri tarpeisiin; Esiintyminen laulajan, toisen kitaristin tai sellistin kanssa on mahdollista.

Kitarani on mikitetty, joten soittimen ääni jaksaa kantaa isommankin tilan yli.


 

Tervetuloa sivustolle!

Uutta!

Esiintyminen laulajan tai sellistin kanssa mahdollista. Katso lisätiedot välilehdeltä!